Ljutoteka

Iz slavonskih ravnica, kroz žitna polja tik do Bosuta rastu prekrasne biljke čilija koje su pronašle svoje mjesto u podneblju Vinkovaca. Iako ne biste odmah povezali ovo područje s čilijem, biljke su ga zavolile i pustile svoje magično korijenje na naše tlo. Vrlo uspješno s obzirom da potražnja ljutih umaka svakim danom raste kao i kultura čili svijeta koja je sve rasprostranjenija. Ljudi pokazuju sve veći interes za proširenjem lepeze uobičajnih namirnica i raznovrsnosti kuhinje koju žele obogatiti s zdravim umacima koji popravljaju baš svako jelo. Kada smo naručili svoj prvi ljuti umak čili je u nas uperio peteljku sudbine i odabrao nas za posrednike između dva svijeta. Ljutoljubaca i čilija. Osim što se brinemo za biljke kuhamo umake i različite proizvode od čilija koje ne tretiramo kemijskim sredstvima i ne stavljamo umjetne dodatke. Ukoliko ste otvoreni za degustaciju pošaljite poruku, svratite na kavu i isprobajte naš asortiman umaka. Ljutite se s nama, Vaša Ljutoteka

UPOZNAJTE ČLANOVE TIMA

 

Zvonko

Starosjedioc Ljutoteke. Kroz život su ga vodili razni interesi ali u ništa se nije uspio toliko zaljubiti kao u čili. Shvatio je da u njemu leži receptura za dug i zdrav život. Kako smo mi puno mlađi poslušali smo životnu mudrost oca i nastavili stopama kojima je raskrčio put Ljutoteke. Mi smo tu da moderniziramo i približimo priču publici.

Martina

Vodi Ljutotekin blog tako da ćete je tamo najbolje upoznati. Vodi evidenciju o tome je li sve lijepo napisano, bjesomučno traži tipfelere i brine o sadržaju stranice. Promovira Ljutotekine proizvode gdje god stigne. Potiče suradnju i regulira obiteljske odnose kada postane napeto. Ne mogu vjerovati da je matori to napravio! Ma da, da…razumijem te skroz, znaš kakva je.

Dinka

Iako svi rade sve, ipak je netko bolji u nečemu pa smo tako i podijelili posao. Ova najmlađa članica brine o poslovanju Ljutoteke, a najviše o papirologiji koja je svakome mrska. Dadilja paprike, fotka ih stalno kao majka dijete, pjeva im i pušta klasičnu glazbu kada izlazi van. Pakira umake, lijepi etikete i gricka nokte dok se pita hoće li umak sretno stići na adresu.