Kako pronaći ljubav uz pomoć Ljutoteke?

Kako pronaći ljubav uz pomoć Ljutoteke?

  • Autor objave:

Ljutoteka dejt

Napokon nagovoriš curu na dejt i misliš si; Kako ću je impresionirati? Što me ističe? Kako ću pokazati da nisam običan livadić? Riješenje je potpuno jasno. Nećeš biti napadan, odmah do stana ovo – ono, ne želiš ispasti dečko krivih namjera. Nećeš ni spominjati što posjeduješ, ostaviti dojam pukog materijaliste. Ukratko, izabrati ćeš kafić, restoran ili šetnju…ako si fora onda i piknik!

Ukoliko ste već odradili kavu nećeš biti nametljiv pa odmah izvaditi umak iz džepa što preporučamo. Tamo na drugom ili trećem dejtu izvesti ćeš je na fini ručak gdje vjerovatno imaju slabu ponudu ljutine. Opet, nećeš pretjerivati pa izvaditi Carolinu na stol pa da cura odmah zaplače. Nisi takav dečko, krenuti ćeš lagano, možda neka Višnja kao iznenađenje za desert ili malo ranije koja kap Habanera uz pastu s morskim plodovima ili ako je prava slavonka uz mesnu platu za dvoje. Ako voli ljuto vjerovatno je dosta kul i svidjela ti se, sigurno ćete se vidjeti uskoro.

I što sada napraviti da je zadržiš?

Htjeti ćeš je upoznati s društvom, naravno nećeš odmah navaljivati na neke filmove, kokice i to. Želiš da prihvati Peru, Marka i ludog Đonija, ipak se znate cijeli život i tu bi bilo najbolje organizirati neki roštilj na vikendici. Tamo će ona primjetiti koliko ste sposobni. Ti pališ vatru, donosiš drva, Pero marinira meso, Đoni je zabavlja ludim pričama iz djetinjstva. Malo je neugodno ali više tebi nego njoj. Ona sve prihvaća, uzvraća šalu, čak se i prihvati guljenju luka (kojeg naravno neće jesti) i pravljenju salate. Pokazuje da je dio ekipe, ti si presretan kako svaka etapa dana glatko prolazi. Netko izvadi Carolinu i ti naravno želiš pokazati koliki si macho muškarac, ništa te ne može omesti.

Gutaš tu Carolinu i suzdržavaš suze kao pravi frajer, sline ne pljuješ već ih gutaš pobjedonosno.

Ona gleda u tebe i ne može vjerovati kako si fantastičan lik, Pero i Marko se krevelje jer se nemaju pred kime pokazati, ti postaješ sve veći u njezinim očima i sjedaš do nje kao da si pojeo maslačak. Pita te: Ajme jesi dobro? Jel preživljavaš? Ti goriš iznutra, proživio si duhovnu seansu, epizoda još nije gotova ali se praviš kao da ništa nije. Ona je apsolutno oduševljena s tobom, pokazao si se u ruhu stabilnog i poželjnog muškarca. Nakon što si je dopratio kući hitro vadiš mobitel i šalješ mail zahvale Ljutoteci jer su ti pomogli pronaći bolju polovicu. Može li bolje?

Kućne radinosti

Sada već priča naveliko prijateljicama o tebi, one pitaju za tvoje prijatelje ali tu je još skeptična. Nije baš da bi napisala pismo preporuke ali to je sasvim ok. Jedino što joj je važno si ti. I sada trebaš zablistati, a to znači upoznati njezine frendice.

Bam, bam, bam, bam!

Prijelomni trenutak se sprema, shvaćaš koliko je to bitno i niti jedan segment nećeš prepustiti slučaju. Sada je pravi trenutak da ih pozoveš kod sebe. Totalno si kul, složio si neku mezu, usisao stan, napravio kokice i skinio najbolji mogući film. Nije blockbuster, a nije ni neki artističan film, ne želiš ispasti pretenciozan. Vinčeko je na stolu, ne preskupo jer se ne pretvaraš, realan si pa ćeš uzeti neko od 50 kuna. To je ok, nisi škrt ali ni ne razbacuješ se. Upoznaješ frendice, one te procjenjuju od uha do zgloba. Obukao si se šarmantno. Malo ste popričali, upeco si koju dobru šalu, oduševljene su stanom, još ako imaš ljubimca gotovo je! Njihov si. Pališ film, poslužuješ vrhunske tortilje, priloga je naravno oho- ho, za svaku po nešto. Vadiš drveni Ljutoteka stalak s četiri umaka.

One su gotove, kakvo iznenađenje!

Čitaju etikete, raspituju se za okuse…tako nešto probali nisu. Ti si savršen vodič, svaki umak poznaješ kao da si ga osobno skuhao, tvoje riječi kao da prevode umak na njihovim nepcima. Već su lude…i sada kreće isprobavanje. Nisi pretjerivao i nudio Borg i Ljutiku. Tu se našao Medeni, Višnja, Šljiva i Sriracha Jalapeno. One su s pravom zatečene i gledaju čudom u te staklene bočice. Komentiraju okuse, smiju se već malo slobodnije…tvoja cura sjedi sa strane i gleda te srnećim velikim okicama i ne može vjerovati da si ih doslovno oborio s nogu.

Službena večera

Nakon svega možemo zaključiti da ste već u braku. Ona te vjerno prati kao i ti nju. Obitelj si već osvojio kao i put do njezinog srca. Sada još treba oduševiti poslovne partnere. Sjedate za stol luksuznog restorana, pozdravljate se sa suradnicima, tvoja žena s laganim trbuščićem sjeda za stol dok joj ti otvaraš sjedeće mjesto.

Ono što ona vidi u tebi lagano se zrcali i u očima poslovnjaka.

Kreće zakuska, aperativčići, netko opali šalu i svi za stolom opijeni kao domino krećete u smijeh. Svi su primjetili da je onom japancu koji sasvim ok priča hrvatski zapala salata među prednje zube i nitko se ne usudi opomenuti ga da situacija ne bi postala neugodna.

Ti si naravno ponio pošteni set Ljutoteka umaka, shvaćaš ako si uspio osvojiti ženu s njima, da je sklopiti posao pomoću NJIH mačji kašalj. Shvatio si da je to najbrži put. Nastupa neopisivo oduševljenje kod stranaca koji su prvi put u Hrvatskoj. Tako nešto još probali nisu. Pričali su im o kulenu, kobaji i slanini ali ovo ih je ostavilo zatečene. Ispituju gdje se to može naručiti, kakve su to fore. Ti ih kao pravi poznavalac upućuješ na web stranicu, oni odmah stavljaju zvjezdice i bookmarks-e. Naravno da si sklopio posao. Žena je sva rumena i sretna, prisjeća se starih dana kada si ju upravo s tim umacima osvojio.

The End!